Uygulama ve Araştırma Merkezimiz'de Tamamlanan İlk Yüksek Lisans Tezi

Uygulama ve Araştırma Merkezimiz'de Tamamlanan İlk Yüksek Lisans Tezi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mekatronik Mühendisliği A.B.D. Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden Arş. Gör. Ufuk Ateşoğlu Yüksek Lisans Tezini tamamladı.

Merkez Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Serap Yeşilkır Baydar danışmanlığında gerçekleştirilen 'Evertör Ve İnvertör Kas Disfonksiyonunda Kullanilmak Üzere Tasarlanmiş Ayak Egzersiz Aparatinin Mevcut Özelliklerinin Değerlendirilmesi ve Geliştirilmesi' başlıklı yüksek lisans tezinin savunması Temmuz 2023'te gerçekleştirildi.

Lisnasüstü eğitiminin yanısıra üniversitemizin Mekatronik Mühendisliği Bölümünde araştırma görevlisi olan Ufuk Ateşoğlu'nun tez savunmasında Prof. Dr. Bedri Yüksel ve Doç. Dr. Osman Nuri Özyalvaç jüri üyeleri olarak görev aldılar. Başarı ile tamamlanan tez çalışması için araştırmacılarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.