Dr. Serap Yeşilkır Baydar EurasianBioChem 2021'e Katıldı

Dr. Serap Yeşilkır Baydar EurasianBioChem 2021'e Katıldı

Dr. Serap Yeşilkır Baydar 24-26 Kasım 2021'de Ankara'da gerçekleştirilen ''4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)''a katıldı.

Merkez Müdürümüz Dr. Serap Yeşilkır Baydar 24-26 Kasım 2021'de Ankara'da gerçekleştirilen '4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021)' kongresine katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Mehlika Karamanlıoğlu yürütücülüğünde Üniversitemizin Bilimsel Araşttırma Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAPUM) tarafından desteklenen ve başarı ile tamamlanan 'Cocos nucifera Yağı Katkılı Biyomalzemelerin Üretilmesi, Karakterizasyonu ve Yara İyileştirmesine Etkisinin İncelenmesi (DUP-250220-MK) başlıklı proje kapsamında yapılan sözlü sunumun başlığı 'Assessment of gelatin based Cocos nucifera oil biomaterial via optimizing common in vitro techniques for skin engineering' olmuştur. Kongre kitapçığına erişmek için lütfen tıklayınız .

Hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.