YAŞAM BİLİMLERİ VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
İstanbul Gelişim Üniversitesi

Dr. Mehlika Karamanlıoğlu ICNES-2021'e Katıldı

İnsac 2021

Dr. Mehlika Karamanlıoğlu VII. INSAC International Congress on Natural and Engineering Sciences (ICNES-2021) kongresine katıldı.

Merkez Müdür Yardımcımız Dr. Mehlika Karamanlıoğlu 21-23 Ekim 2021'de Konya'da gerçekleştirilen VII. INSAC International Congress on Natural and Engineering Sciences (ICNES-2021) kongresine sözlü sunum ile katıldı. Dr. Karamanlıoğlu merkezimiz bünyesinde yaptığı Evaluation of Various Amounts of Virgin Coconut Oil in Gelatin Films for Biomedical Applications başlıklı sunumunu anlatarak çalışmalarının başarı ile devam ettiğini belirtti. Sunuma erişmek için lütfen Insac 2021 Bildiri Kitapçığı 'nı tıklayınız.

Üniversitemizin Bilimsel Araşttırma Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAPUM) tarafından desteklenen ve Dr. Karamanlıoğlu yürütücülüğündeki 'Cocos nucifera Yağı Katkılı Biyomalzemelerin Üretilmesi, Karakterizasyonu ve Yara İyileştirmesine Etkisinin İncelenmesi (DUP-250220-MK)' başlıklı proje kapsamında yapılan sunum için kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Düzenleme Tarihi: 01 11 2021