YBMUAM Adresli İlk Makalemiz Yayımlandı

YBMUAM Adresli İlk Makalemiz Yayımlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Biyomedikal Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezimizin (YBMUAM) kıymetli araştırmacıları Dr. Öğr. Üyesi Abbas Ali Husseini, Dr. Öğr. Üyesi Masoud Derakhshandeh ve Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu tarafından gerçekleştirilen Comprehensive Review of Transcriptomics (RNAs) Workflows from Blood Specimens' başlıklı makale, SCI-E kapsamında ve Q1 kategorisindeki 'Seperation and Purification Reviews' adlı dergide yayımlanmıştır.

Makalenin tamamına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Üniversitemiz bünyesindeki araştırma ve geliştirme merkezimiz adresi ile yayınlanan ilk makalemiz için hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.