Ufuk2020 Program-Nadir Hastalıklarda Avrupa Ortak Proje Çağrısı

2. Duyurular

Ufuk2020 Program-Nadir Hastalıklarda Avrupa Ortak Proje Çağrısı

Üniversitemizin Kıymetli Araştırmacıları,

Ufuk2020 Programı çerçevesinde desteklenen Nadir Hastalıklarda Avrupa Ortak Programı - European Joint Programme on Rare Diseases - EJP RD (https://www.ejprarediseases.org/) için başvurular başladı.

Yaşam bilimleri ve biyomedikal alanındaki çalışmaları birebir ilgilendiren bu programın amacı Avrupa nadir hastalıklar araştırma alanında ihtiyaç duyulan acil, akılcı stratejileri oluşturarak yenilikçi klinik çalışmalarla hızlı ve düşük maliyette ilaçların keşfi ve hastaların yaşam kalitesini artıracak özel bakım yöntemlerinin geliştirilmesidir.

Ulusal başvuru kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Program ile ilgili detaylara erişmek için lütfen web sitesini inceleyiniz.

Programa başvuru için son tarih 16 Şubat 2022 olarak bildirilmektedir.

Proje vaşvurusu yapmak isteyen akademisyenlerimize tüm desteğimizi sunar, başarılar dileriz.